Måndagkväll!

Ligger här i min säng med datorn i knät, sjukt mysigt! bara till att släcka dator och sova sedan. skönt!
Idag har jag röjt ut allt ur mitt rum, så nu är här bara tv,tvbänk och min säng! jävla massa skit som rensades ur. så mycket man sprarar på i små lådor osv. roliga brev o bilder fann jag också!
Jag känner mig stressad inombords, så stressad att jag håller på o spy.
Prov, läxor,inlämningar, redovisningar, fixa rummet, studenten och allt kring det, kärlek, familj o vänner osv. Allt detta bidrar till att jag inte minns något som jag borde komma ihåg, så påminn mig mycket! jag hinner inte med allt, och framför allt så orkar jag inte med allt! man vill bara stanna tiden så man hinner koppla bort allt. jag längtar tills dagen då jag tar studenten och slipper allt dettta. men då börjar annat, jobbsökande, resor osv?!
längtar sjukt mycket till bulgarien iaf , studenten 5 juni,balen 7 juni, sedan är jag antaglingen ledig 8-16 juni för att söka jobb(om inte gjorts innan), packa , vila upp mig osv. att slippa ha massa tankar och last på sig, att bara finnas och ta dagen som den kommer. börja ett nytt kapitell. efter att just avslutat ett gamalt. sedan bär det av till bulgarien den 17. :P

Jag är trött på allt som heter skåne och hörby! allt verkigen. alt behövs fräschas upp.
Till helgen blir det ikea, och färdigställa mitt rum som jag tror blir väldigt bra.


jag tror att länken till att jag inte bryter samman totalt och skiter i allt är Robert, han är ljuset i mitt liv för tillfället! tack vare han så är där en liten gnista till skolarbete osv.

image1Nej nu ska jag sova, tack för mig!


Kommentarer
Postat av: Prilledill !

Vilken fin bild :D Måste vara en bra fotograf !

2008-01-21 @ 22:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0