Sådär ja!

ett tag sedan jag skrev ett klagande inlägg nu:P haha och nu känner jag att det är dags. fast idag något positivt känner jag, fast självklart lite negativt med! det hör ju till:P

Jobbet är i full gång, jag trvis som fisken i vattnet:D har bytat område nu för 3 veckor och det gick bra. jag kommer in i jobbet väldigt fort och det känns skönt. jag trvis med personal och vårdtagare och jag känner inte att jag har något större socialt problem, bäddar gott för framtiden:)

för övrigt har min kära vän Emelie Svensson kommit hem, vilket lös upp min vardag:D även fast hon förståligt nog bara sover nu. kärlek till dig iaf<3

vädret har ju äntligen blivit fint, så fint att jag kan för första gången på länge känna fjärilar i magen:D fjärilar av lycka då jag inte kan sätta fingret på något speciellt utan då allt känns bra!

ALLT förutom min framtid, vad ska jag göra till hösten?! vill inte ens tänka på det. haha! blir nog lite småsemestrar i slutet av juli, början på augusti.
min födelsedag den 5e september. vad händer då?!

Till det negativa, så har jag börjat se saker annorluna. jag har börjat tänka på saker som en gång vart och inte kommer tillbaka, på saker som jag gjort för sista gången i mitt liv utan att tänka på det! det kan vara både stora och små saker. men sorligt att man tänker på det viset. men åandrasidan så ska jag nog se positivt på de som varit! men i nuläget känns det svårt, eftersom jag står mittemellan det förflutna och framtiden! jobbigt tid men ändå spännande.:)


Jobbade kväll månsdag tisdag och onsdag, jobbar kväll ikväll och imorgon. efter jobb imorgon så drar jag på Kusinträff, hade varit kul att vara med från början till slut men vad gör man?! på lördag är det askerödsfesten och det ser jag fram emot... söndag hoppas jag på bio och resturang med tjejerna:Dha det nu så bra, puss på er <3
/ för tillfället en rik, stolt och glad emma:D
(och för er som undrar så var kondomerna inget seriöst, bara en oseriös oh intern gest (:  )

bulgarien

bulgarien var det mest underbara två veckorna i mitt liv. helt underbart! massa galenheter, fest, mys, sol och bad. och framförallt med de 3 härligaste tjejerna:D vi 4 är ju fan riktigt jävla bra. mycket bättre än vad jag trodde!
Sorligt att emelie stannade där nere, men mest avundsjuk. hon kommer ha det asbra! det vet jag.
vill åka dit om typ 4 veckor igen, men icke sa nicke. jag skall jobba nu fram till den 24 augusti. det känns lagom segt men det kommer nog gå hyffsat fort.

när man kommer hem så är allt upp och ner känns det som. det finns liksom inget här som är roligt och såhär ensam har jag inte känt mig på flera månader.
jag har gråtit som ett barn nu flera dagar.


jag har också fått se sidor av människor här hemma som jag inte trodde fanns. och alla dessa undanflykter. hade det varit första gången så hade jag gått på det. men det är liksom som en skräckhistoria som spelas upp på nytt igen. och jag inser mer och mer att alla är likadana innerst inne!

jobb nu i 7 veckor till. det suger, men lönen kommer sitta fint.


nu blir det sängen.

jag saknar bulgarien och jag saknar dig/er! hoppas att vi ses någon gång i framtiden.


puss och kram/emma


RSS 2.0