hejdå

HEJDÅ SVERIGE, NU DRAR JAG OCH MINA FLICKOR TILL BULGARIEN/SUNNY BEACH I 2 VECKOR. DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT LÄMNA SVERIGE.
HAR MOBILEN MED OM DET ÄR NÅGOT VIKTIGT, JAG SVARAR NÄR VI INTE ÄR UTE OCH DRICKER DRINKAR, DANSAR PÅ BARERNA, SOLAR ELLER SOVER :D

HA DET BRA SÅ SES VI OM 2 VECKOR.GOOOOODDDDBYYYYYEEEE FOLKS:D


LÖÖÖÖÖVVEEE/EMMA


PS, EN HÄLSNING TILL ROBERT OCKSÅ, JOBBA INTE IHJÄL DIG*VINK*

det är över nu

nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev! först nu har jag landat lite.
Jag har haft de 2 bästa veckorna i mitt liv och det har varit helt underbart.

Poängjakten- grymt kul men VARM dag hos emelie, på med fruktdräkterna som faktistk blev grymma:P haha. oängjakt i trollsjön som var rolig, yr och onykter. haha! sjukt kul.

Samban- sprit klockan åtta på morgonen är väl aldrig lätt. Men det gick och fan vilken sjukt jävla rolig dag. fyllemat, sprit, sol och värme. grymt nice. MEN, jag ska aldrig mer ha på mig en bastkjol. jag vantrivdes och dom jävla fransarna skar in i benen på mig. haha! somnade på toaletten på jägers ca en timme. sjukt dag och kväll! men ett minne för livet som var så sjukt kul.

Vilodagen- då jag ej kunde prata. Men, jag repade mig. haha!

STUDENTDAGEN- Underbart. champangerukosten i trollsjön var hur mysig som helst. solen sken och humöret med mina kära vänner var på topp. hårfix och ombyte hos toss med dricka, precis lagom. Till skolan, jag fick för mig att tån var bruten. ha ha ha! tårta med klassen och sprit i hemlighet. sista gången i klassrummet med BFSM3a. sorligt nu när man tänker på det. världens tråkigaste rektorer osv i aulan skitlänge, men vi hade kul ändå. i korridoren med massa skrik. springer ut ut skolan och skriker och visslar(min älskade visselpipa) haha. släkten möter upp mig, allt gick så fort. tågade til trollsjön, sjukt kul. åkte bil hem, också sjukt kul. släkten möter upp mig. hade riktigt jävla kul här hemma, drog till jägers. som också var sjukt lyckat för min del. hem och efterfetsade med mamma pappa och en granne. hahah! också jävlgit kul.. somnar med tandkräm i hela huvudet, mamma och pappa väcker mig. vilken syn va?! önskar att det fanns bildbevis.
sammanfattning av dagen. det var sjukt lyckat alltihopa.
 tack till familjen som gjorde en jättefin studentfest till mig<3 är så tacksam. vad skulle jag gjort utan er?!

balen- som jag drömt om alltid blev lyckad. men värmen tog kål på mig och mycket väntan. annat som spelade in vilket gjorde att det blev tidigare än väntat. men, ett minne för livet och en upplevelse. helt klart!:) tack <3


i tisdes var det pernilla min bästa väns student, sjukt kul det med:D

i onsdes vaknade jag upp och verkligheten kom ifatt mig. jag har lämnat ett helt liv bakom mig.. ett liv i skolbänken. nu känner jag mig mer motiverad till att komma på vad jag vill med mitt liv, jag skulle tom kunna tänka mig att börja plugga om ca 1-2 år. plugg är ju ändå rätt roligt. då kommer jag plugga till något jag vill, något som jag är motiverad till att göra. gymnasietiden säger alla att den var så underbar osv. men jag känner fortfarande, 1½ vecka efter att gymnasietiden för mig var något riktgit jobbigt. inte studierna. utan att ta mig dit. jag försov mig mycket. dagar då jag lyckades vara där hela dagen så var jag stolt över mig själ.v jag kände mig ensam, ingen kände som jag. men jag tyckte det var riktigt kämpigt att bara ta mig dit, det var hårt. många tycker att det var så lätt osv. jag önskar att jag tyckt det, men tyvärr så gör jag inte det. jag pluggade knappt, men grejen var att jag sov flera timmar då jag kom hem! jag är nu sjukt nöjd att jag klarat gymnasiet så bra som jag gjort...
jag är nöjd över MINA betyg, det jag presterat trots att allt gått emot mig. jag skiter i vad alla andra säger:
"du hade klarat bättre, bara du lagt manken till"
"det är inte så svårt, du ska bara inte vara så lat"
"det är skitlätt och man behöver inte göra något"'

det är bara jag som vet och jag har klarat det. Folk får skratta, pika och klandra ner. men jag är nöjd! jag klarade det, fyfan vad jag är bra.

nu ska jag blicka framåt, jag står nu på egna ben. vilket jag märker, mamma och pappa håller inte om mig på samma vis. jag märker att jag blir vuxen.

Men jag vet inte om jag hade behövt ett par månader till i skolan. det lilla hade nog höjt en del. många lärare har sagt till mig att jag har utvecklats mycket och att jag är så nära och att det kommer gå bra för mig.
även om detta inte syns i betygen, så har jag precis som de säger. en litne bit kvar. och den biten kommer jag jobba mig igenom själv. och snart är jag där!

jag får inte sluta tro att allt kommer bli bra, för det hoppas och tror jag att det kommer bli!

detta inlägget blev nog lite rörigt, men fingrarna bara går av sig själv. skön känsla.

Jobbet är igång, och jag ska nog stå ut:)

tisdag är det äntigen bulgarien som gället. det ska bli galet och jag ska släppa allt och bara ha så sjukt jävla roligt!

med detta röriga inlägg ska jag starta ännu en film!


Tack och hej/emma


RSS 2.0