lond time

länge sedan jag skrev. blir inte så ofta man har tid och ork.

ska snart till vinvlöv och hämta mig balklänning. snacka om att jag är nervös! heeeelt sjukt. haha!
skrivit uppsats idag, skönt. ytterligare ett moment avklarat, men börjar bli stressad över att tiden går så fort och det känns som att man har så mycket kvar.

är trött på att jag inte gör något bra. har märkt mer och mer att min omgivning är mycket bättre än mig och har alltid varit det. det gör en ledsen inombords men samtidigt så orkar jag inte bry mig. tills jag nådde en viss gräns. Ingen säger någonting när jag gör något bra. när jag väl får höra det så tar jag inte åt mig ändå.
alla säger efter ett prov att "vafan så jävla dåligt jag lovar jag får bara G på detta provet". och där sitter jag som blir överlycklig över ett godkänt. ändå har jag hopppet om att "tänk om jag får vg, då blir jag stolt" efter provet sitter jag med Ig eller g. medans alla som "bara" skulle få G har MVG. jag blir så ledsen. jag är sämst på att plugga och även om jag väl pluggar så har jag svårt för att ta in många ämnen. vissa går bra men andra inte alls!
när jag väl gör något bra så måste min omgivning berätta varför de inte varit lika bra på det. ha massa ursäkter, vilket trycker ner mig dirket. ex de få saker jag varit stolt över mig själv för. Körkortet, prov jag aldrig trott jag ska klara som jag klarat, småsaker jag gjort för andra osv.
det känns riktigt jobbigt.


mamma kallar, ska hämta klänningen nu.


ska skriva mer sen!

puss / ea

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Naew.. Det där med proven kan jag säga att jag känner exakt likadant. Så du är inte ensam :) Din klänning tycker jag du ska vara fruktansvärt nöjd med för den blev superfin :)

2008-04-24 @ 18:25:53
URL: http://Lallan.blogg.se
Postat av: Minna

Du är bra i mina ögon Emma :) Ett starkt MVG..

2008-04-26 @ 11:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0